Britanski glumac Danijel Krejg poslednji put se poklonio publici na premijeri novog 007 filma "No time to die", a modna kombinacija koju je odabrao zapalila je Internet!

Krejg (53), koji je poslednji put igrao Džejmsa Bonda, došao je u elegantnim crnim pantalonama i cipelama, u beloj košulji s crnom leptir mašnom... I roze plišanom sakou!

Smoking mu je savršeno pristajao, što bismo i očekivali na ovakvom događaju, ali je izbor boje i materijala mnoge iznenadio. Međutim, stilisti kažu da su sakoi u boji sada hit!

Profimedia Daniel Craig

"Sako ili smoking žive boje pravi veliki povratak na modnoj pisti i crvenom tepihu. Prethodne godine nismo imali mnogo događaja ove vrste, pa i muškarci žele da se istaknu i da se o njima priča, a jarka boja i materijal koji privlači pogled su savršeni za to", rekla je stilistkinja Rošel Vajt.

"Mislim da će ovakvi sakoi biti moderni tokom cele 2022. godine. Daju muškarcima priliku da budu upadljivi, da iskažu svoj stil i da ih svi zapamte. Niko više ne želi da nosi crno i belo, već da deluje odvažno i spremno za avanturu", rekla je ona.

Anketa

Da li biste nosili ovakav sako?

Pogledajte video, tu su i Kejt Midlton koja je sve oduševila u zlatnoj haljini, ali i Bondove devojke!

Vojvotkinja Kejt je izgledala skoro i bolje od lepih glumica, a od cene njene haljine će vam se zavrteti u glavi!

Profimedia Kate Middleton

(MONDO)