Monda infulenserka po imenu Tefi Pesoa (31) zaplakala se uživo pred svojim pratiocima na TikToku, a sve zato što se obrukala na crvenom tepihu. Neko bi rekao da osoba koja se predstavlja kao autoritet za modu, trebalo bi da zna kako se neka odeća nosi, ali u njenom slučaju ovo se ispostavilo kao netačno.

Brineta se pojavila na premijeri filma "Dina", a za crveni tepih odabrala je kreaciju italijanske dizajnerke Silvije Astore. Elegantna crna haljina od reljefnog pliša sa neobičnom rupom na butini, lepo je pristajala vitkoj Tefi, ako se izuzme činjenica da je nije nije obukla kako treba. 

Pogledajte kako je Temi izgledala, pa pokušajte da procenite šta to "ne štima"...

Profimedia Premijera Filma Duna

Zapravo, ta rupa u haljini nije tek tako napravljana - kroz nju je trebalo da se provuče noga, što je influenserka saznala tek sutradan, kada su joj pratioci na TikToku poslali sliku kako se ova kreacija zapravo nosi.

"Ljudi, izbezumljena sam, ludim. Zašto ne umem da se obučem? Ja sam odrasla osoba, trebalo bi da to znam. Upravo sam saznala da sam cele večeri pogrešno nosila haljinu! Dođe mi da umrem od blama. Izvinjavam se dizajnerki i svima ostalima. Kunem se, znam da se obučem, dajte mi još jednu šansu", zaplakala se u videu koji je objavila na TikToku. 

Koliko joj je bilo neprijatno, svedoči i to što se oglasila i na drugim mrežama, pa je manje-više sličnu priču podelila i na Instagramu.

"Imam divne vesti. Sada sam naučila da je moja noga trebalo da prođe kroz rupu. Umirem od smeha - zašto!!!!. A bila sam u fazonu - 'vau, kakva futuristička kreacija'", napisla je i zahvalila se kreatorki na haljini i još jednom zamolila pratioce da joj oproste na gafu. 

MONDO