Samanta Begam, bivša konobarica jednog lokala u Los Anđelesu otkila je kako se ponašaju poznate ličnosti kda misle da ih niko ne gleda. Ko je arogantan, ko daje male bakšiše, a ko glumi zvezdu, sve je razotkila u na društvenim mrežama...

Evo o kojim poznatim ličnostima je reč i kako ih je Samanta ocenila...

Patrik Dempsi

Zvezda serije "Uvod u anatomiju", Patrik Dempsi je bio "superljubazan i superzgodan", kaže ova bivša konobarica. Na skali od 1 do 10, glumac je dobio 12.

"Flertovala sam s njim svaki put kada je došao", kaže.

Džejk Gilenhol

Džejk Gilenhol je takođe dobro ocenjen, čistom desetkom, a kaže da je glumac izuzetno povučen i fin. Istina, samo jednom je posetio kafić u kom je radila, ali ostavio je dobar utisak.

Adam Sendler

Jedan od najpopularnijih komičara, Adam Sendler je opravdao titulu koju nosi. Samanta kaže da je "baš onakav kakav i očekujete da će biti", a posebno je oduševilo što vozi sasvim "običan" auto. Ocenila ga je desetkom.

Pirs Brosnan

Nekadašnji agent 007, britanski glumac Pirs Brosnan nije nimalo džentlmen, poput kultnog špijuna kog je igrao u nekoliko nastavaka u filmovima o Džejmsu Bondu. Samanta je imala prilike često da ga viđa jer je bio redovan gost u lokalu u kom je radila, a dala mu je ocenu 5. Kako je je rekla - ekstremno je dosadan.

Profimedia Glumci

Kendal Džener

Najveće razočarenje za nju bila je Kendal Džener, manekenka koja ima najviše pratilaca na Instagramu. Po njenim rečima, Dženerova je glumila nedodirljivu zvezdzu, pa je pokuašvala da se predstvi lažnim imenom Loren, kako je osoblje ne bi prepoznalo.

"Jako je čudna, nepristojna i ostavlja male napojnice", tvrdi bivša konobarica.

MONDO