Fotografkinja Tatjana Rezende objavila je video kojim je apelovala na sve devojke da strogo vode računa o izboru plastičnog hirurga, ukoliko žele da naprave korekcije na svom licu. Tatjana je odlučila da zategne svoje lice i podvrgne se botoksu, a u snimku je pokazala posledicu koja je usledila nakon obavljene procedure.

Kako kaže, lekar je stavio iglu na pogrešno mesto, zbog čega joj se levo oko drastično spustilo, a desno povećalo. Njen izgled je maltene postao izdeformisan, a Tatjana ističe da se jako uplašila.

"Zvala sam svog doktora jer sam bila jako uplašena. To mi se nikada pre nije dogodilo", rekla je Tatjana koja je nedelju dana pila prepisane lekove.

Ovaj video pregledan je od strane skoro 400.000 ljudi, kojima Tatjana savetuje da dobro provere kod koga rade estetske korekcije.

"Sada ne mogu ništa da uradim, već samo da čekam da mi se oči vrate u normalan položaj. I zato pre nego što odete na botoks, dobro se informišite o lekaru koji će vam ga ubrizgati", poručila je.

Ovo iskustvo nateralo je devojke da masovno odustanu od svojih zakaznih termina, a brojni pratioci pružili su joj podršku i poželeli brz oporavak.

"Upravo sam otkazala svoj termin! Tako si hrabra što si snimila ovaj video", "Toliko sam želela da sredim svoje bore, sada se ne usuđujem! Hvala ti!", "Nadam se samo da oči neće ostati zauvek ovakve", "Nijedan estetski zahvat nije 100% siguran", "Nikome ne bih dopustila da mi ubrizga bilo šta blizu očiju", "Ovo izgleda strašno", pisali su ljudi u komentarima.

Pogledajte kako Tatjana sada izgleda:

Devojka se unakazila botoksom tiktok/screenshot/@trphotographer

(MONDO)