Otkako je svetu otkrila da je trudna – što je uradila fotkama nastalim na ulicama Nujorka, gde je pozirala u roze jakni raskopčanoj ispod grudi, ističući go stomak – Rijana ne prestaje da trudnički stomak ističe u prvi plan.

Lepotica sa Barbadosa neprestano se na događajima pojavljuje oskudno odevena, čak i sada u poodmakloj u trudnoći, ali njen poslednji stajling je najskandalozniji do sada!

Pevačica se na Nedelji mode u Parizu – gde je temperatura oko dva stepena Celzijusa - pojavila u potpuno providnoj haljini od crne čipke, dok je ispod nosila samo crne tange i brushalter.

Stajling je upotpunila lakovanim crnim čizmama sa štiklom i mantilom koji je sprečio da joj baš svi vide zadnjicu u providnoj haljini.

Profimedia Rijana

Govoreći o tome kako joj se telo promenilo u trudnoći, Rijana je nedavno rekla da joj "grudi rastu iz nedelje u nedelju".

"Kada žene ostanu u drugom stanju, društvo ih tera da se osećaju kao treba da se kriju, da kriju svoj seksepil i da u tom periodu nisu seksi, ali bićete opet seksi i ja uopšte ne verujem u ta s*anja. Tako da, isprobavam stvari koje pre trudnoće ne bih imala samopouzdanja ni da probam. Što je haljina kraća i ima više izreza, to bolje", poručila je.

Podsetite se i njenog stajlinga sa modne revije od pre nekoliko dana:

Profimedia Rijana trudnička haljina

(MONDO)