Žena koja je sa svojim suprugom bila u braku 12 godina i rodila mu troje dece, posumnjala je u njegovu vernost, a onda, kako sama kaže, napravila najveću grešku u životu. 

"Nismo zajedno proveli ni Dan zaljubljenih jer je on celu noć bio u kancelariji. Bila sam pomalo sumnjičava, ali kad sam prošla kroz njegovu istoriju pretraživanja, nije bilo ništa sumnjivo. Ako ništa drugo, osećala sam se loše. Uskoro mi je rođendan i videla sam da je prošle nedelje kupio Tifani narukvicu", ispričala je žena.

Na nagovor starije sestre platila je jednoj ženi da zavede njenog supruga i kaže, napravila najveću grešku u svom životu. Nasuprot onome što je očekivala, njen suprug nije "pao" na ženu koja je pokušavala da ga zavede, ali je zato otkrila da ima mlađu ljubavnicu sa kojom se redovno viđa.

Zbog situacije u kojoj se našla, žena je zatražila savet od terapeutkinje Didre Sanders, a evo šta joj je ona odgovorila:

"Ne možete da zaboravite ono što ste saznali. Koliko god da je njegovo neverstvo bolno, morate se suočiti sa stvarnošću ako želite da vaša veza ima ikakve šanse za preživljavanje. Mnogim parovima afera ojača vezu. S hrabrošću se treba pozabaviti onim što je pošlo po zlu i što treba promeniti. Sve dok ste oboje spremni da pokušate i on vam može iskreno pokaže koliko mu je žao, moći ćete ići napred. Učinite prvi korak da mu kažete šta znate".

(MONDO)