Plastične operacije nikad nisu bile popularnije, a posebno među poznatim ličnostima. Gotovo da je nemoguće pronaći svetski poznatu damu koja je potpuno prirodna, a neke od njih kriju da su išle "pod nož" čak i kada je to sasvim očigledno.

Nisu samo javne ličnosti te koje idu na estetske korekcije – i "obične" devojke to rade, a plastični hirurg dr Entoni Jun na TikToku je objavio video u kojem je objasnio koji to znaci odaju da je osoba nešto "sređivala".

Na primer, znakovi zatezanja lica se vide jer oko ušiju ostaju ožiljci, koji su na primeru koji je dr Entoni pokazao veoma vidljivi jer, kako kaže, "nije dobro ušiveno".

Kada je reč o uvećanju grudi, što je jedna od najčešćih operacija, lekar kaže da treba posebno obratiti pažnju na mršave žene koje imaju velike, zaobljene grudi, poput Deniz Ričards.

Ukoliko je neko bio na liposukciji, ožiljci se uglavnom vide oko pupka, a jedan ožiljak se obično proteže celom širinom stomaka.

Znaci koji otkrivaju plastične operacije TikTok/tonyyounmd

Ova tema zainteresovala je mnoge, pa je njegov video pregledan više od pola miliona puta, a neki su komentarisali da su "holivudske zvezde toliko operisane da smo svi postali stručnjaci u uočavanju znakova operacija".

Ipak, neki su istakli da osoba može imati ožiljke na telu i iz drugih razloga i operacija.

(MONDO)