Jelena Rozga (44) važi za jednu od najlepših žena na Balkanu, a ono po čemu je prepoznatljiva, pored glasa je i njen ženstveni stil. Uglavnom je verna klasici i nikada nije vulgarno odevena, a sada je oduševila u neobičnoj haljini koja vizuelno uvećava obline.

Pevačica je na Instagramu pozirala u haljini hrvatskog brenda, koju krasi peplum, odnosno veliki karner oko struka koji je poslednjih godina veoma moderan. Ovakav kroj haljine idealan je za gotovo svaku figuru, ali posebno dobro stoji mršavicama jer vizuelno stvara figuru peščanog sata. S druge strane, dobar je izbor i za dame koje žele da velikim karnerom sakriju stomačić...

Model u kojem je Rozga pozirala interesantnog je crno-sivog dezena, asimetričnog kroja, a posebno zavodljivim čini ga mali izrez ispod grudi, koji je tu tek da zagolica maštu.

Lepa pevačica je svoj izgled upotpunila jednostavnim crnim sandalama sa kaišićima sa veoma tankom štikom. Kosu je podigla u rep kako bi haljina bila u prvom planu, a lice je ukrasila elegantnim srebrnim minđušama.

Pogledajte još neke njene fotografije: 

Instagram/rozgajelenaofficial Jelena Rozga

(MONDO)