Adrijen Erhart slavila je svoj rođendan u restoranu u Los Anđelesu, kada joj je žena koja je sedela za susednim stolom uputila komentar zbog dekoltea, a zatim prešla za drugi sto.

"Večeras, tokom moje rođendanske večere skinula sam maramu koju sam nosila, a žena koja je sedela za susednim stolom u restoranu je rekla: ’Pa, to odvlači pažnju’, a zatim prešla za drugi sto", tvitovala je ova devojka, dodajući da su u pitanju "predrasude protiv velikih prirodnih grudi".

Erhatova, koja je inače u tridesetim godinama, podelila je na društvenim mrežama video sa večere, u kojem se vidi kako je bila obučena dok je duvala svećice na torti, a onda je napisala: "Ovo sam ja sinoć. Nisam čak ni toliko zgodna, žena je samo bila zlobna".

Njen tvit pivukao je dosta pažnje, posebno žena koje su opisivale slične situacije u kojima su se našle.

"Nikad neću zaboraviti kada sam imala 15 godina i počela sam da volontiram, a žena za koju sam radila je u mojoj oceni napisala da sam se oblačila neprikladno. Nisam, nosila sam tačno ono što su mi rekli, samo sam imala grudi", napisala je jedna žena.

Druga je pisala kako se jedna mušterija u prodavnici u kojoj je radila žalila na njen dekolte, pa su je primorali da kupi XXL polo majicu i da je obuče.

Međutim, nisu svi bili puni podrške prema Adrijen.

"Možda je trebalo da obučeš drugu haljinu", "kladim se da si ovo izmislila", pisali su joj.

Međutim, da možda nije bio problem u haljini, koliko u ljubomori, pokazuje i to što Adrijen tvrdi da joj je muškarac sa kojim je njena "hejterka" sedela prilazio dok je ona bila u WC-u. 

"Gospodin s kojim je bila u društvu mi je prišao i porazgovarao sa mnom dok se ona nalazila na WC-u", napisala je ova devojka. 

(MONDO)