Jedna od najlepših žena na svetu poznata je po svojim pravilima ishrane kojih se strogo pridržava. Megan Foks ne jede prerađene namirnice i one koje su bogate ugljenim hidratima, a kako kaže, nikada ne odstupa od zdrave ishrane.

Njen detaljan jelovnik zaludeo je čitav svet, a slavna glumica je ovoga puta otkrila zašto više ne pije alkohol. Sve je počelo kada je na crvenom tepihu dodele nagrada "Zlatni globus" 2009. godine u alkoholisanom stanju ispričala sve i svašta.

Megan je tada otkrila da ni sama ne zna koliko je popila, da se ne seća o čemu je pričala i da ne sme sebi da dozvoljava da neprimereno ponašanje na crvenom tepihu. Iako su mnogi njeni fanovi mislili da je to trenutna odluka, glumica je ostala dosledna svojoj odluci, pa je ovoga puta otkrila pravu istinu.

"Uvek sam potpuno trezna. Ne pijem čak ni čašu vina. Nikada ne pušim i ne pijem kafu. Super sam stroga u ishrani i nikada ne odstupam!", rekla je Megan koja čašu alkohola nije uzela više od 10 godina.

Kako kaže, shvatila je šta alkohol čini.

"Kada sam bila u Kostariki, čula sam da je neko svrhu alkohola opisao sa: koristite alkohol da izvučete suštinu biljke. Pomislila sam: 'tačno se tako osećam zbog alkohola. On izvlači moju suštinu'. Zato ga više ne konzumiram", rekla je glumica.

Pročitajte i detaljnu ishranu Megan Foks!

(MONDO)