Tiktokerka Melori mislila je da je napravila dobar posao kada je kupila polovan krevet neobičnog oblika za 700 dolara (oko 650 evra), ali kada je saznala čemu je služio - užasnula se!

Ova Amerikanka je bila oduševljena što je po povoljnoj ceni preko Facebook-a kupila ogromnu okruglu sofu koja se rastavlja na pet delova. Kako se tek preselila u Čikago i iznajmila stan, smatrala je da će bež krevet biti savršen za novi prostor.

"Nikada ranije nisam videla okrugli kauč, a upravo sam se preselila u stan u Čikagu i želela sam nešto drugačije i neobično", ispričala je Malori u videu koji je objavila na TikToku.

Zadovoljno je trljala ruke jer je nova verzija kožne garniture koju je kupila zapravo koštala skoro šest puta više - 4.000 dolara (oko 3.800 evra). Međutim, njeno uzbuđenje se brzo pretvorilo u gađenje kada je shvatila da se na njenoj sofi i te kako orgijalo...

Polovni kauč  tiktok/malloryonthemoon

Ovo su joj otkrili drugi korisnici TikToka, a ona i dalje nije mogla da poveruje da je njen nameštaj imao tako "burnu prošlost"...

"Ovo je nekada bio kauč za svingere", kaže Amerikanka i objašnjava da je prodavac zapravo bila jedna bogata, starija dama...

"Nisam sigurna koliko je ovo za svingere, istina jeda  sam ga kupila od jedne bogate dame koja živi u vili vrednoj pet miliona dolara", rekla je ona i dodala da ne žali zbog kupovine. Ipak je pogodila dobru cenu, a krevet je multifunkcionalan i može da se koroisti na mnogo načina.

Istakla je da je "dobro" očistila sofu pre nego što je počela da je koristi, tako da je makar malo ublažila "gadan osećaj"...

"Ovo je bilo nešto zbog čega sam bila toliko uzbuđena, a sada se pretvorilo u nešto veoma gadno", kaže Melori. 

Naravno, komentari na nezgodnu situaciju u kojoj se tiktokerka našla su se samo nizali, a većina je u svemu videla duhovitu stranu.

"Kauč je imao život pre tebe", "Svingeri zaista imaju najbolji ukus za nameštaj", komentarisali su, dok je bilo i onih koji su potvrdili da bi se i oni sigurno "zeznuli" na isti način.

"Mislio sam da je savršen za mene i moju decu da gledamo TV i lenčarimo. I ja bih ga sigurno kupio", napisao je jedan korisnik ove mreže, dok su se neki osvrnuli na prodavca, odnosno imućnu staruju damu:

"I bogati ljudi mogu da budu svingeri", "Rekli ste da je to stara dama koja živi u kući od pet miliona dolara? Odmah bih vam objasnio: 'O, onda je to definitivno kauč za svingere’ – samo ga dobro očistite", izneli su svoje mišljenje tiktokeri.

U međuvremenu, jedna žena je rekla da je upravo otkrila prljavu tajnu svoje bake.

"O moj Bože, odrasla sam uz ovaj kauč i moja baka ga još uvek ima", napisala je uz pregršt uplakanih emotikona.

MONDO