Bani Diford godinama je imala ugrađene silikone u grudima, a onda ih je posle 13 godina izvadila i pokazala kako izgledaju – zgadiće vam se!

Ova devojka je implante iz grudi izvadila 2020. godine, nakon što je posumnjala da loše utiču na njeno zdravlje. Sada kaže da je vađenje implanta bila njena najbolja odluka u životu!

"Imala sam implante 13 godina, počela sam da osećam simptome koje lekari nisu mogli da povežu ni sa čim. Zato sam ih izvadila u novembru 2020. godine i od tada mi stoje. Pogledajte ovo. To ide u ljudsko telo. Pogledajte buđ. Nije ni čudo što žene imaju zdravstvene komplikacije zbog ovoga, odvratno", rekla je Bani pokazujući implante u videu koji je pregledan tri i po miliona puta.

U implantima se zaista vide bele mrlje koje plutaju i žute fleke.

Implanti posle 13 godina TikTok/xomgitsbunnie

"Najbolja odluka ikada da ih izvdim. Svi simptomi su prestali, osim anksioznosti. Takođe imam više samopouzdanja sa svojim prirodnim grudima. Molim vas, pričajte sa lekarima ako sumnjate da vam implanti utiču na zdravlje", poručila je ona.

"Mislim da ipak neću ugraditi silikone", "Planirala sam da ih ugradim, ali sada ipak ne. Hvala ti što si bila iskrena i što si rekla ženama istinu", neki su od komentara na ovaj video.

(MONDO)