I dok je nekada važilo da trudnice pokriju svoj stomak, danas se poštuje drugo pravilo, trend ili fora: sve je prekriveno osim trudničkog stomaka. Rijani je definitivno pošlo za rukom da ovakvo oblačenje učini neizmerno popularnim.

O njenim stajlinzima tokom trudnoće neprestano se priča, a mnogi su je osudili, ističući da su takvi komadi garderobe neprimereni za jednu trudnicu. Ako je suditi po poslednjim fotografijama sa Kanskog festivala, Adrijana Lima je odlučila da nastavi propagiranje ovog trenda.

Bivša srpska snajka se na prestižnom događaju pojavila sa svojim izabranikom, producentom Andreom Lemerom, sa kojim je neprestano razmenjivala poljupce pred fotografima.

Ipak, veću pažnju privukla je haljina koju je Lima obukla. Crna, elegantna haljina ostavila je potpuno drugačiji utisak jer je deo za trudnički stomak potpuno otvoren.

Adrijana nije prvi put iznela kreaciju ovog tipa. Na reviji dizajnera Aleksandera Vanga u Los Anđelesu, svojim stajlingom prisutne je ostavila bez teksta, jer je prošetaka u haljini koja takođe ističe trudnički stomak.

adrijana lima
Profimedia 

Lepa 40-godišnjakinja izdanje je upotpunila crnim sandalama sa kaišićma i efektnim minđušama sa cirkonima u ružičastoj boji. Bez obzira što je svesna koliko ovakve kreacije izazivaju gađenje kod javnosti, čini se da Lima ne mari i da ostaje verna novom trendu.

adrijana lima
Profimedia 

Pogledajte i ostala njena trudnička izdanja:

Profimedia Adrijana Lima trudnička izdanja

(MONDO)