Gastronomija
Pobedničku titulu poneo je sir švajcarskog proizvođača Sedrika Franjera, koji je žiri nagradio zbog kremaste teksture i laganog ukusa aromatičnih trava, prenosi agencija AP.
Grijer je tvrdi sir sa zaštićenim poreklom koji se pravi od neobrađenog kravljeg mleka.
Drugo mesto osvojio je još jedan "švajcarac", a treće jedan austrijski sir.
Ove godine je u konkurenciji bilo 2.300 sireva iz 20 zemalja.
Svetsko takmičenje 2010. održano je u Viskonsinu, poznatom po velikoj proizvodnji sireva.
(Tanjug)
Grijer je tvrdi sir sa zaštićenim poreklom koji se pravi od neobrađenog kravljeg mleka.
Drugo mesto osvojio je još jedan "švajcarac", a treće jedan austrijski sir.
Ove godine je u konkurenciji bilo 2.300 sireva iz 20 zemalja.
Svetsko takmičenje 2010. održano je u Viskonsinu, poznatom po velikoj proizvodnji sireva.
(Tanjug)
"Vi zadnji derbi računate kao poraz? Baš lepo": Obradović reagovao na pomen osam neuspeha protiv Zvezde u nizu
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Predrag Mijatović u Fudbalskom savezu Srbije! Čeka ga važna funkcija u vrhu organizacije