Koliku pažnju je počela da privlači, ne samo zato što je ćerka Kim Kardašijan, već zato što je već hrabra da se obuče skandalozno, govori i njeno izdanje kada se pojavila sa majkom na venčanju Kortni Kardašijan i Travisa Barkera.

Iako nikoga ne čudi kada Kardašijanke šokiraju svojim odevnim kombinacijama, tada su svi gledali osmogodišnju Nort Vest. Obukla se poput četrdesetogodišnjakinje, a sada je opet ukrala sve poglede.

Kim se pojavila sa ćerkom na jednom događaju, a kao i uvek, stajling se merkao od glave do pete. Ovoga puta, mnogi su gledali u nakit, tačnije, u glomaznu ogrlicu koja je lancima spojena sa minđušom u nosu.

Ni to ne bi bilo toliko strašno da malena Nort nije bila isto obučena. Držala je mamu za ruku, a potom ponosno pozirala pred fotoreporterima. Opredelila se za "dečački stil", pa je pored košulje i kravate, stavila minđušu u nos, koja je lancima povezana za uši.

nort vest
Profimedia 

Korisnici društvenih mreža su ovo izdanje oštro osudili na društvenim mrežama, a pojedine mame su pisale da je ovo opasan asesoar.

"Ne daj Bože da mahinalno cimne glavu na jednu stranu", "Kako je moguće da joj ovo dozvoljava", "Nije ona kriva, Kim je tako oblači", "Ovo ne priliči osmogodišnjoj devojčici", "Ona je dete, a oblači se kao da ima 35", "Ovo je jezivo", glasili su komentari na mrežama.

Pogledajte kako su Kardašijanke i Nort Vest izgledale na venčanju:

Profimedia Kim Kardasijan venacnje

 ...i kako Kim izgleda nakon što je drastično smršala:

Profimedia/TOT/KGC Photo Agency LLP, Profimedia Kim Kardašijan, moda, trendovi

(MONDO)