Megan Foks i Kortni Kardašijan u poslednje vreme sve više iznenađuju svojim raskalašnim ponašanjem, koje je došlo do izražaja otkako su u vezama sa muzičarima – Megan je sa Kolsonom Bejkerom, poznatijim kao Mašin Gan Keli, a Kortni se nedavno udala za Travisa Barkera.

Ova dva para vrlo često šokiraju ljude preteranom razmenom nežnosti u javnosti, a sada su se u "akciju" bacile Megan i Kortni, kako bi napravile promotivne fotke za brend SKIMS čija je vlasnica Kim Kardašijan.

Veoma provokativne fotografije nastale za potrebe tog snimanja je na Instagramu podelila Megan Foks, koja je u šali upitala svoje pratioce: "Da li bi trebalo da pokrenemo OnlyFans?"

Na fotkama njih dve poziraju priljubljenih lica, dok su prvom planu njihove zadnjice u tangama, zatim Megan sedi na WC šolji dok joj Kortni sedi u krilu, okrenuta licem ka njoj.

Još jedna od fotki koje je Megan pokazala prikazuje ih i kako zavodljivo leže na krevetu, a ove scene bile su sasvim dovoljne da se muškarci raspomame u komentarima.

Instagram/Screenshot/meganfox IG

"Ove fotografije su mi produžile život za deset godina", "posle ovoga i žene preispituju svoju seksualnost", "najbolje ste", "izgledate vrh", samo su neke od stvari koje su im pisali. Koliko su im se dopale fotografije govori i podatak da su prikupile više od 2,5 miliona "lajkova" za samo šest sati.

Fotografije su inače nastale u septembru 2021. godine za potrebe Kiminog brenda SKIMS, a Megan je tada izjavila: "Sviđa mi se što SKIMS zaista razume šta žene žele da nose i da žele da budu seksi, moćne i pune samopouzdanja".

(MONDO)