Kada su se pojavile u Vindzoru kako bi ispoštovale obožavatelje monarhije koji su se okupili da odaju počast nedavno preminuloj kraljici Elizabeti Drugoj, Kejt Midlton i Megan Markl izazvale su buru komentara u javnosti. Iako se mnogima činilo da su isto obučene, modnim znalcima nisu promakli detalji koji se "otkrivali" mnogo toga.

I ovoga puta, britanska javnost se pozabavila detaljima koje su nosile kraljičine snajke. Dok je Kejt Midlton izgledala prilično zamišljeno, Megan Markl je nekoliko puta spuštala pogled i gledala u pod. Na verskoj službi u Vestminster Holu u čast pokojne kraljice Elizabete II, Kejt se nije odvajala od svog supruga, a mnogi su ubeđeni da se Megan osećala veoma neprijatno.

Megan Markl nosila je par skupocenih minđuša, koje joj je poklonila kraljica ubrzo nakon što se venčala sa tadašnjim knezom Harijem 2018. godine. Zbog toga je naišla na brojne osude na društvenim mrežama što sada nosi minđuše "u čast" kraljice sa kojom se nije slagala.

"Fuj, licemerno", glasio je jedan komentar.

kejt midlton megan markl
Profimedia 

"Volim kako joj je skroz okej da se pojavi na žalosti zbog promocije, nakon što je više nego jednom odbila kraljičin poziv da ostane u Balmoralu", napisao je neko...

"Za ovaj detalj (minđuše) niko ne bi ni znao da se ona nije postarala da svi znamo", glasili su samo neki od komentara.

(MONDO)