Glumica Gvinet Paltrou (50) pokazala je svoje kulinarsko umeće pripremivši pred kamerama jedno od svojih omiljenih jela. A ako ste očekivali da će tokom kuvanja biti posuta brašnom i umrljana hranom, prevarili ste se! Holivudska zvezda se doterala kao za crveni tepih - od glave do pete je bila obučena u Guči.

Oskarovka koja "čudnim" proizvodima za poboljšanje seksa (a koje prodaje preko svoje firme za onlajn prodaju "Goop") i raznim skandaloznim izjavama o prvim intimnim iskustvima, najčešće izaziva kritike javnosti, u prilogu koji je urađen za magazin "Vogue" pojavila u kreaciji koja košta nekoliko hiljada dolara. Puder roze komplet - suknja i prozirni top s potpisom čuvenog brenda Guči izgledaju fantastično, ali ne i za kuhinju. Međutim, to je nije omelo da se lati kuvanja i pripremi fritatu sa spanaćem, omiljeno jelo koji naziva "doručkom za dečka".

Pogledajte kako je Gvinet izgledala u ovom prilogu...

Profimedia/Vogue Gvinet Paltrou kuva

Na mrežama su već osvanuli komentari, pa mnogi nisu mogli da se uzdrže a da je ne "potkače" zbog "strastvenog" ljubljenja jaja - aludirajući na ona koja prodaje kao seks igračku preko "Goop-a". Naravno, nije im pomaklo ni to što se obukla kao za crveni tepih dok u pzadini cvrči luk a ulju...

Inače, glumica je u prilogu otkrila da svake subote ujutru priprema doručak svom suprugu, TV piscu i reditelju Bredu Falčuku, a ovaj ritual imaju još iz vremena kada su se samo zabavljali. Jelo od jaja se inače sprema sa ćurećom slaninom, krompirom, spanaćem i lukom karamelizovanom u pročišćenom puteru, poznatom kao gi.

MONDO