Nije čudno da problem nastaje tamo gde je Džejms Korden. Popularni voditelj i komičar već je provocirao javnost svojim postupcima. Samo neki od primera su dranje u avionu da se dete utiša i kada je sa producentom emisije otišao na sastanak scenarista i tražio da im se smanje plate.

Ovoga puta, zabranjen mu je ulaz u restoran u koji je odlazio 25 godina. Kit Mekneli, vlasnik restorana "Baltazar" u Njujorku, voditelja je nazvao "najnasilnijom mušterijom", jer se jako loše ponašao prema zaposlenima u restoranu. U objavi na Instagramu, vlasnik restorana napisao je:

"Džejms Korden je izuzetno nadaren komičar, ali mali kreten od čoveka i najnasilnija mušterija od kada postoji restoran, a otvoren je pre 25 godina. Retko izbacujem mušteriju, ali danas sam izbacio Kordena i to me nije nasmejalo. Evo dva primera kako se ovaj smešni čovek odnosi prema mojim radnicima. Slično se ponašao i pre par godina u mom bivšem restoranu 'Kafe Luksemburg'", napisao je vlasnik.

džejms korden
Shutterstock/Fred Duval 

"Džejms Korden je u junu bio ovde za stolom 61. Nakon što je pojeo svoje glavno jelo, Korden je pokazao dlaku menadžeru, koji mu se zbog toga izvinio. Korden je bio vrlo odvratan prema njemu i rekao je: 'Daj nam novu turu pića iste sekunde. Pobrini se i za sva naša pića dosad. Napisaću vam negativnu recenziju!'", otkrio je vlasnik restorana i naveo drugu situaciju koja je presudila.

"Džejms Korden je bio u Baltazaru 9. oktobra sa svojom ženom. Dobio je sto 301, koji je i tražio. Žena gospodina Kordena je naručila omlet sa sirom i salatom. Nekoliko minuta nakon što su dobili hranu, Džejms je pozvao njihovu konobaricu i rekao joj je bilo malo jaja u porciji. Konobarica je odnela porciju i donela novu, ali je umesto salate slučajno stavila krompiriće. Tada je počeo da urla: 'Ne možete da radite svoj posao! Ne možete, ne umete! Možda bi trebalo da uđem u kuhinju i sam napravim omlet", otkrio je vlasnik.

(MONDO)