Brazilska manekenka i Viktorijin anđeo, Alesandra Ambrosio, uslikana je na ulicama Los Anđelesa nakon večere u luksuznom restoranu. Svetskoj lepotici društvo je pravio 17 godina stariji dečko Ričard Li, koji je u svakom trenutku imao prave kavaljerske poteze - od otvaranja vrata automobila, do držanja za ruku svoje izabranice prilikom silaženja niz stepenice.

Ipak, Alesandra je osvojila poglede prolaznika i prisutnih fotoreportera zahvaljujući crnom, naizgled običnom stajlingu. Manekenka je obukla mini crnu haljinu koja je zakopčana do grla, a uz to običnu kožnu jaknu koja se danas može naći u gotovo svakom butiku u Srbiji. Da golotinja nije potrebna kako bi se postigao seksi stajling, dokazala je upravo ona.

Ovu kombinaciju uparila je sa lakovanim čizmama preko kolena, koje su pre nekoliko godina bile moderne i kod nas. Ipak, ovaj trend se još uvek nije vratio, a poznato je da su mnoge dame skeptične kada je lakovana obuća u pitanju. Mišljenja su podeljena: neke vole ekstravagantni stil i sa njime rado eksperimentišu, dok se druge ne usuđuju da ih iznesu o kakvoj god prilici da se radi.

Podsetimo, Alesandra je nedavno posetila Beograd, a po dolasku je priznala da je probala rakiju, ali i da je došla da uživa u srpskim specijalitetima o kojima je slušala samo reči hvale. Naši fotoreporteri uslikali su je u Knez Mihailovoj ulici u ležernom izdanju, a mnogi su komentarisali kako uživo izgleda još lepše nego na modnoj pisti.

Pogledajte kako je Alesandra sinoć izgledala:

Profimedia/PORJ/EVGA Alesandra Ambrozio

...a evo kako je izgledala u Beogradu:

Kurir/Nenad Kostić Alesandra Ambrosio

(MONDO)