Sećate li se atraktivnih lepotica iz čuvene muzičke grupe "The Pussycat Dolls"? Na čelu sa Nikol Šerzinger, važile su za najpopularniju žensku grupu koja je publiku osvajala hitovima, scenskim perfomansima i atraktivnim izgledom. Njihov raspad teško su podneli milioni ljudi širom sveta i svaka od članica nastavila je svojim, samostalnim putem.

Među njima je i Ešli Roberts, 44-godišnja žena koja tokom poslednjih godina važi za modnu inspiraciju. Javnost svakodnevno iznenađuje interesantnim modnim komadima, ali čini se da i najboljima dešavaju "kiksevi". Ešli se pojavila na dodeli Glamur nagrada u Londonu, ali umesto elegantne toalete, pevačica i voditeljka je odlučila da dođe u ekstremno provokativnoj haljini.

pussycat dolls
YouTube/BBC 

Ako je u nečemu uspela, to je da prisutni nisu znali gde pre da gledaju. Ešli se opredelila za prilično prozirnu haljinu tankog materijala, koja je više otkrivala nego pokrivala. Ovaj model haljine otvara cela leđa, dok sa prednje strane ima veliki prorez i dekolte koji se pruža ispod pupka. Ešli je odlučila da istakne sve svoje atribute, pa je tako u prvom planu bilo njeno bujno poprsje.

Osim toga, svi su primetili da voditeljka nosi crne tange, a uz celu kombinaciju uparila je srebrne sandale i pismo torbicu sa blagim šljokicama. Nema sumnje da je Ešli bila glavna zvezda događaja - svi pogledi bili su uprti u nju, a pogledajte kako je to izgledalo:

Profimedia/MAHI, Profimedia Esli Roberts

(MONDO)