Paula Manzanal, atraktivna lepotica koje je 2014. godine ponela titulu Miss Perua, doživela je neprijatnu situaciju prilikom odmora na Baliju. Paula, koja inače živi i bavi se nekretninama u Barseloni, otputovala je na odmor za 29. rođendan. Na Instagramu je prati više od dva miliona ljudi, pa ni ne čudi kako je snimak sa majmunom postao viralan.

Paula je pokazala kako je majmun reagovao na njene bujne grudi. Želeo je da spusti majicu, tačnije top koji je nosila i pogleda ih u punom sjaju. Kada je Paula stavila do znanja da ne može da ih gleda i zadržala majicu kako se ne bi videlo ono što ne treba, majmun je imao prilično agresivnu reakciju.

Na snimku se vidi kako je majmun zviznuo misicu po nosu, nakon čega je snimanje prekinuto. Majmuni sa Balija su inače poznati kao "majmunska mafija", a reč je o grupi koja voli da potkrada turiste. Na ovom ostrvu nalazi se više od 6.000 hinduističkih hramova, a najpoznatiji je Uluwatu i to upravo zbog ovih životinja.

Do hrama vodi staza koju opseda veoma inteligentna vrsta majmuna koja ljudima uzima šešire, naočare, foto-aparate, telefone, šta god da nađu. Njima su se pozabavili i stručnjaci koji su ih proučavali. Zaključili su da su neki majmuni dresirani za krađu mobilnih telefona koje kasnije odnose svojim vlasnicima, ali ima i onih koji uzimaju stvari rade zabave i vraćaju. Stručnjaci smatraju da je fascinantno što nikada neće uzeti hranu, jer smatraju da treba da je dobiju od vas.

Pogledajte kako je izgledala nezgoda sa misicom i majmunom:

Majmun Bali TikTok/paulamanzz

(MONDO)