Atraktivne navijačice napravile su opštu pometnju na Svetskom prvenstvu u Kataru. Društvene mreže juče su bile preplavljene snimkom na kom katarski šeik Hamad Halif Al Tani maše brazilskoj navijačici. Dok je on sa osmehom pozdravljao atraktivnu plavušu, svi su brujali o reakciji njegove supruge Moze bin Naser.

Čitava priča dobila je novi epilog i mediji su sada saznali o kome se radi. Navijačica Brazila zove se Desire Soares, ima 53 godine i uspešna je preduzetnica. Desire je supruga poznatog sportskog novinara Galvaa Buena, koji je u Katar došao kako bi izveštavao o Svetskom prvenstvu.

Ipak, to nije jedini razlog zašto je ovaj par u Dohi. Putovanje su iskoristili i kako bi proslavili godišnjicu braka. Desire i Galvao u braku su već 22 godine i imaju sina. Brazilka je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa često deli trenutke sa svojim suprugom. U poslednjih nekoliko dana, Desire je objavila fotke sa plaže i ne libi se da pokaže kako izgleda u kupaćem, iako gazi šestu deceniju.

Ispod njenih fotografija i snimaka nalaze se brojni komplimenti, mahom od jačeg pola: "Kakva lepotica","Koliko divna fotka, dobro ti stoji kupaći","Galvao je odličan fotograf, izgledaš prelepo"... Pogledajte kako Brazilka izgleda:

Instagram/desireesoares Desire Soares

(MONDO)