Postoje neki trendovi za koje nikada nismo mislili da ćemo ih ponovo videti, pa eto ih opet. Poznate ličnosti ih često diktiraju, pa je isti slučaj i ovoga puta. Na velika vrata se vratio jedan modni trend iz kasnih 90-ih godina - za neke nimalo privlačan i jeftin, dok je za druge veoma atraktivan.

Pevačica, Kristina Agilera je bila među poznatim ličnostima koje su popularisale nošenje tangi preko odeće pre oko 25 godina. Tačnije, 90-ih godina namerno izbacivanje tangi preko pantalona, suknji ili haljinama sa otvorenim leđima je bio apsolutni hit.

dua lipa2.jpg
Instagram/dualipa/screenshot 

Danas u 2023. godini, poznate ličnosti poput Majli Sajrus i Dua Lipe učinile su isto. Pa tako, pevačica albanskog porekla, Dua Lipa, nedavno je viđena u svetlucavoj haljini sa otovrenim leđima, dok su preko nje do izražaja dolazile bele tange. Takođe i manekenka Hejli Biber je još jedna obožavateljka ovog modnog trenda.

Modne ličnosti na društvenim mrežama su podeljene oko toga da li je to dobra ideja ili ipak nije. Pa tako, dok jedni smatraju da je ovo veoma privlačno, drugi su zgroženi i stava su da ovaj trend treba da ostane u 90-im i nikad se ne vraća.

A šta vi mislite?

(MONDO)