Pevačica i glumica Majli Sajrus, poznata po svom buntovnom ponašanju, ali i kontroverznim modnim kombinacijama, nakon dužeg vremena objavila je novu pesmu i spot pod nazivom "Flowers" (cveće).

U njemu je smenjivala različite modne komade, a za oko je najviše zapala zlatna haljina koja je jedna od sačuvanih primera poznatog modnog kreatora Iv Sen Lorana. Inače, jedna ovakva haljina iz devedestih godina prodata je na popularnom sajtu prestižne mode za 50.000 dolara (oko 46.000 evra) ali postavlja se pitanje da li je upravo to ova koju je Majli ponela u svom spotu.

Neobičan kroj zlatkaste haljine podseća na odeću drevnih faraona, a sastoji se praktično iz dva dela - gornji ima kapuljaču i u obliku je preklopa koji je kratak do te mere da otkriva stomak. Donji deo haljine poznatog francuskog kreatora, podseća na suknju, sličnu koju nose trbušne plesačice na Bliskom Istoku. Nesumnjivo je da je Loran ispiraciju pronalazio u egzotičnim kulturama i reklo bi se Orijentu.

U spotu, Majli se takođe može videti i u čipkastom crnom donjem vešu, ali i "oversajz" muškom odelu ispod kojeg nije imala ništa, a hrabro ga je ponela uz špicaste salonke.

Majli Sajrus.jpg
screenshot/You Tube/Miley Cyrus 

Inače, Majli je pesmu objavila na rođendan njenog bivšeg supruga, glumca Lijama Hemsvorta. Reči pesme na početku navodno aludiraju i govore o kući u kojoj su živeli u Malibuu, a koja je izgorela u požaru. A kako prenose strani mediji, veruje se da je pevačica upravo snimila spot u kući koju je Lijam ranije koristio da bi varao Majli sa navodno više od 14 žena. Reči u njenoj pesmi i te kako prenose snažnu poruku, a govore o ljubavi koju svako treba da ima i gaji prema sebi:

"Mogu sebi da kupim cveće, mogu da pričam sa sobom satima, mogu da idem da igram sama, mogu da se držim za ruku. Mogu voleti sebe bolje nego što ti možeš“, deo je refrena nove pesme koja je jasna aluzija na propali brak sa Hemsvortom.

Pogledajte i kako izgleda spot:

(MONDO)