Brend Kim Kardašijan osvojio je milijarde devojaka širom sveta. Dovoljno je da plasira bilo kakav novitet i stranica je preplavljena onlajn rezervacijama. Ipak, ovoga puta, milioni bruje o donjem vešu koji je toliko minijaturan, da može da se poredi sa čipsom. To je uradila jedna žena, samo kako bi ostalima dokazala koliko je nemoguće nositi ga.

Ona je snimila gornji i donji deo koji je položila na ravnu površinu, dok je u predelu grudi i međunožja postavila čips. Snimak je pregledalo više od milion ljudi, zbog čega su hiljade devojaka oplele po "modi koju Kim plasira". "Dakle, ako ste gledali mikro bikini i pitali se za veličinu, znajte da je tortilja čips odlična mera", rekla je influenserka u snimku.

Naravno, usledili su brojni komentari na društvenim mrežama. "Ja ne znam ko ovo može da nosi", "Ma dajte ljudi, pogledajte je tek kad se okrene", "Ovo je presmešno, kome može da odgovara ovo?", "Pa da, sada je samo cilj da se prekriju bradavice, ni toliko", "Moje bradavice su veće od tortilje", glasili su komentari.

Podsetimo, Kim je jednom prilikom priznala da je razmišljala o ovoj ideji čak 15 godina. "Često nisam mogla da nađem donji veš koji mi je bio potreban ili boju koja mi je odgovarala tako da izgleda nevidljivo na mojoj boji kože. Trebalo je da pronađem rešenje. I našla sam - stvorila sam svoj brend", rekla je Kim koja je kolekciju napravila u veličinama od XXS do 4XL. Pogledajte kako on izgleda:

Kupaci Kim Kardasijan TikTok/bbysarita

(MONDO)