Zbog lepote često znamo dosta stvari da trpimo, među kojima je i bol. Jedna od tih stvari su teške i ogromne minđuše, poznatije kao alke. Nikol Tjeran (21) nije mogla da zamisli dan bez njih. U svojoj kolekciji ima glomazne minđuše različitih oblika i dimenzija - okrugle, duguljaste, zlatne, srebrne...

I sve one lepo izgledaju na ušima. Međutim, kao i u svemu potrebna je umerenost. Usled čestog nošenja ogromnih i teških minđuša, Nikol se stvorila rupa na uvetu. Lekari upozoravaju da se osim estetskih mogu javiti i ozbiljni zdravstveni rizici nastali kao posledica krupnih modnih detalja na ušima.

Devojka je želela da skrene pažnju ostalima, te je odlučila da na svojim društvenim mrežama podeli ovo neprijatno iskustvo. Kada su ljudi videli kako joj se resica na uvetu razdvaja, zgranuli su se.

Kako je Nikol rekla, trebalo je da posluša svoje prijatelje kada su joj rekli da ne nosi minđuše. Devojke, sada znate šta vam je činiti. Ovakav nakit je savršen za specijalne prilike, ali ako ga nosite previše često može da vam napravi problem.

Pogledajte ovu devojku u videu:

Velike minđuše Tiktok/nicoletjeran

 (MONDO)