Magazin Maxim svake godine predstavlja listu od 100 najatraktivnijih žena sveta, a titulu najseksipilnije za 2023. godinu odnela je najpoznatija plus sajz manekenka! Poznata po tome da redovno zgražava javnost, Ešli Grejem je dokazala koliko se promocija prirodnog izgleda isplatila. Magazin Maxim navodi da je Ešli "dašak svežeg vauduha u modnoj industriji".

"Sa ličnošću blistavom poput njenih kupaćih kostima u boji, ona nikada ne propušta da zaslepi na pisti i pred kamerama. Ona nije samo model, ona je pokret", opisuju 35-godišnju Amerikanku i ističu da je njeno samopouzdanje zarazno i inspirativno "što dokazuje da lepota dolazi u svim oblicima i veličinama".

Profimedia Ešli Grejem MTV VMA Nagrade

"U svetu u kojem je XXS veličina predugo vladala, Ešli nas podseća da tajna prevazilaženja svega toga nije samo u prihvatanju svojih oblina, već i u prihvatanju sebe onakvim kakvi jeste", zaključili su. Na listi od 100 najatraktivnijih našle su se žene iz različitih sfera, od holivudskih lepotica, prelepih manekenki, do pevačica raskošnog glasa. Među njima su i Margo Robi, Ana de Armas, Rijana, Dua Lipa, Emili Ratajkovski, Bela Hadid i mnoge druge...

Podsetimo, Ešli Grejem je konstantno na udaru javnosti. Ponosna je što ima 92 kilograma, ali mnogima smeta to što previše ističe sve svoje mane poput celulita, sala, strija... Često se fotografiše potpuno gola bez ikakvih filtera, a nedavno je zapanjila svet kada je objavila seriju fotografija koju su mnogi opisali "najodvratnijom ikada".

Instagram/screenshot/ashleygraham Ešli Grejem

"Ljudi me često pitaju kako uspevam da prštim od samopouzdanja i komentarišu moj stil oblačenja. To što imam više od 90 kilograma i snimam kampanje za donji veš, ne znači da želim stalno da vodim razgovore o tome šta je potrebno da imam toliko samopouzdanja. To što sam velika devojka, ne znači da moram neprestano da vodim ovakve vrste razgovora. Za mene je to pomalo šokantno, jer se ista pitanja ne postavljaju mršavijim ženama. Na kraju, zaista nije sve u izgledu. Ponekad je ono što se nalazi u nama nešto na čemu bi trebalo da poradimo", rekla je Ešli jednom prilikom.

(MONDO)