Nepunih mesec dana je deli od jubilarnog rođendana. Slavna manekenka Hajdi Klum će 1. juna napuniti 50 godina, a i dalje intrigira javnost izgledom. Kažu da joj godine ne mogu ništa, naprotiv. Kako vreme prolazi, Hajdi izgleda sve mlađe i ako je suditi po komentarima obožavatelja - bolje od upola mlađih.

Nemačka manekenka prisustvovala je premijeri filma "Mala sirena" u Los Anđelesu i tom prilikom ponela neobičnu kreaciju koja je podsećala na krila leptira. Celokupno izdanje upotpunila je jednostavnom frizurom i efektnom šminkom, a one su dodatno naglasile izgled kao iz bajke. Iako su mnogi navikli da iznenadi na glamuroznim događajima, kažu da je ovog puta nadmašila samu sebe.

hajdi klum
Profimedia 

Manekenka nije nosila donji veš, a u prilog tome govore fotke iz profila, na kojima se sve jasno vidi. Bez obzira na to, Hajdi je glavna tema društvenih mreža zbog savršeno izvajanih nogu. "Šta ova žena radi?", "Svaka joj čast, kakve noge", "Ovako ne izgledaju ni devojke u dvadesetima", "Šta god da obuče, nije važno. Izgleda savršeno", "Njoj godine ne mogu ništa", glase samo neki od komentara na mrežama.

hajdi klum
Profimedia 

Podsetimo, Hajdi nikada nije imala problem sa kilogramima, ali je jednom prilikom otkrila šta radi kada se prestižni i važni događaji bliže. Tada prelazi na poseban režim ishrane - master cleanse dijetu, na bazi limuna. Kažu da ovakva ishrana topi kilograme u rekordnom roku, a potrebno je da se praktikuje najmanje pet dana, a najduže dve nedelje. Ipak, za ovakve noge sigurno su potrebni treninzi snage.

Pogledajte najprovokativnije fotke Hajdi Klum:

Instagram/heidiklum Hajdi Klum

(MONDO)