Kanski festival još uvek traje. Utisci i ne mogu da se slegnu, jer se iz dana u dan pojavljuju zvezde sa još lepšim i privlačnijim izgledom. Mogli smo da vidimo poznate dame koje su oduševile sve prisutne prošetavši crvenim tepihom u neobičnim i izazovnim toaletama.

Među njima se pojavila i manekenka Rouzi Hantington-Vizli, inače supruga Džejsona Stejtama. Iako se nisu pojavili zajedno, Rouzi je pokazala da i bez supruga ne zna da omaši u modnoj kombinaciji. Inače, Džejson i Rouzi važe za za najbolje obučeni holuvudski par i gde god da se pojave ostavljaju ljude bez daha - uvek skladno, otmeno i elegantno obučeni.

Ovoga puta slatka plavušica odlučila se za dugačku crnu haljinu sa nikad većim šlicem do bokova. Na taj način, uspela je da pokaže da nije sve što je otvoreno i razgolićeno, ujedno i vulgarno. Duge zgodne noge došle su do izražaja, dok je bela mašna na kukovima dala potpuni kontrast na čitav izgled i pečat na šlic.

Dole je obula klasične crne špicaste štiklice na bosu nogu, a koje su svakoj ženi dobrodošle u ormaru. Za kraj, Rouzi je vezala kosu u visoki rep i stavila svetlucave minđušice. Savršena elegancija na cvenom tepihu!

Pogledajte u galeriji kako je Rouzi izgledala u Kanu:

Profimedia Rouzi

 (MONDO)