Kada se pojavila na crvenom tepihu 74. godišnje večeri Parsons Benefit, niko je nije prepoznao. Kara Delevinj, kontroverzna manekenka, obukla je plavo odelo od pliša brenda Balmain. Ekstremno duboki dekolte ukrao je svu pažnju i činilo se da sekunde dele od toga da manekenka pokaže i ono što ne treba.

Kara, koja ima 30 godina, kombinovala je plavi gornji deo sa uklopljenim rukavicama sa svetlucavim brošem u struku, pantalonama u skladu i sjajnim srebrnim potpeticama. Kara, koja je odnedavno trezna, ponela je novu frizuru - popularni bob sa neurednim šiškama. Fotografije njenog izdanja obišle su svet, a mnogi su imali reči hvale za promenu koju je napravila.

kara delevinj 2.jpg
Profimedia/NDZ/starmaxinc.com 

Podsetimo, Kara se vratila sa rehabilitacije jer je potražila pomoć u borbi sa zavisnošću. Oduvek je važila za najplaćeniju i najuspešniju manekenku, a onda su fotografije njenog neurednog izgleda prošle godine zabrinule čitavu javnost. Kara je tada uslikana u Los Anđelesu sa raščupanom kosom, tamnim podočnjacima, bez obuće i sa prljavom garderobom.

kara delevinj 1.jpg
Profimedia/NDZ/starmaxinc.com 

Kara pati i od psorijaze, hronične autoimune bolesti koja pogađa kožu. Ona uzrokuje pojavu ružičastih, ljuskavih mrlja, koje najviše izlaze na rukama, laktovima i donjem delu leđa. Kara je jedna od retkih osoba koje su otvoreno govorile o svojoj borbi sa ovom bolešću, a na jednom događaju ofarbala je pečate na koži. Zato je ovakvo izdanje ostavilo poseban pečat na prestižnom događaju.

Pogledajte kako je Kara izgledala u poslednje vreme:

SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, YouTube/ BeastEater Kara Delevinj

(MONDO)