Život na visokoj nozi, pogotovo ako ste žena milionera na prvi pogled zvuči i izgleda nešto o čemu mnoge žene sanjaju. Ali, uvek postoji ono ali! Želeći da približi loše strane biti žena bogatog muža, Linda Andrande koja ima samo 23 godine i ponosno sebe naziva "domaćica iz Dubaija", kako se potpisuje na društvenim mrežama, otvorila je dušu.

Iako je svakog dana obasipana luksuznim stvarima, odlazi u skupocene restorane i mesta i često putuje, ova mlada devojka tvrdi da sve to brzo može da nestane. Već sada je umorna od takve svakodnevice...

U videu je i sama istakla da često sebe uhvati u razmišljaju da postaje sama rob svih tih skupocenih stvari. Takođe, nema sekunde vremene da bude opuštena, već je konstantno tip-top sređena. Naime, njen muž je zadužen za finansiranje svih "bjuti" tretmana.

Još jedna negativna strana njenog načina života jeste i čest odlazak po restoranima i obilje hrane, uprkos tome što je ona izbirljiva i ne jede sve. Takođe, na trećem mestu našla se i ljubomora. Kako kaže, previše žena se interesuje za njenog muža. A nisu izostale ni kritike na račun čestih putovanja zbog kojih je hronično umorna.

Za kraj, ono što joj je takođe zasmetalo jeste samostalnost. Naime, njen muž koji je postao milioner zahvaljujući kripto valutama, ne dozvoljava joj da vozi auto.

Pogledajte u videu kako izgleda život ove žene milionera:

Žena Milionera Tiktok/lionlindaa

(MONDO)