Dok pažljivo tragate za odgovarajućim smeštajem na Booking-u, možda ste u nekom trenutku naišli na jedan od najzanimljivijih hotela. Naravno, ako ste pretraživali Španiju. Nalazi se na Ibici koja obiluje fascinantnim plažama. Reč je o hotelu pod nazivom "Paradiso Ibiza Art" koji je u boji šećerne vune.

Kada se spoje pastelne boje, neonsko osvetljenje, restoran sa hamburgerima i milkšejkovima, deluje kao da nije iz ovog vremena. Doručak vam se služi pored bazena, a uveče se prikazuju filmovi koje možete da gledate iz ležaljke. Osim toga, hotel u svojoj ponudi ima umetničku galeriju i salon za tetoviranje za sve one koji žele da stvore uspomenu za pamćenje.

Ono po čemu se posebno izdvaja, jeste apartman "Zero". Gosti u njemu mogu da spavaju jednu noć besplatno, ali postoji jedan uslov. Zidovi su stakleni, a tokom celog boravka izloženi ste tuđim pogledima. Ipak, kupatilo je privatno, a ostatak prostora osmišljen je kao umetnički eksperiment u holu hotela.

Jedna devojka po imenu Sofija prihvatila je ovaj izazov i svoje iskustvo snimila za TikTok. Inače, apartman "Zero" se često koristi za razne događaje koji se tiču umetnosti i muzike, a mogu se videti i brojni važni nastupi. Pogledajte kako ovaj smeštaj izgleda:

BONUS VIDEO:

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA Kurir teleivizija

(MONDO)