Kvadrat stana u Kuli Beograd, najskupljoj zgradi u Srbiji, košta vrtoglavih 10.000 evra. Cena je dovoljna da se zapitate kako ovi stanovi izgledaju unutra, a to je na Instagramu pokazao Luka Stokić koji se bavi nekretninama. Imao je priliku da zaviri u jedan od njih i snimio svaki kutak koji je luksuzno opremljen.

Reč je o stanu od 59 kvadrata koji se nalazi na 27. spratu Kule Beograd. Iz hodnika se ulazi u trpezariju sa kružnim stolom i belim stolicama, a tu je i kristalni luster. Kuhinja je prekoputa sa desne strane i opremljena je u bež tonovima. Pogled iz dnevne sobe ostavlja bez reči - orijentisan je ka mostu na Adi. Stan koji je pokazno opremljen, pored gostinjskog toaleta, ima spavaću sobu sa svojim kupatilom.

"Spavaća soba je veoma elegantno i sa ukusom opremljena, a ima i čajnik na krevetu ukoliko vam se pripije čaj. Podovi su od poda do plafona u prozorima, sa impozantnim pogledom tokom celog dana, a kamoli noću kada ceo grad sija ili kad je napolju vatromet", rekao je Luka Stokić.

U dnevnoj sobi nalazi se kožna garnitura u kajsija boji, niži široki minimalistički stočić, siva fotelja i tamna polica sa TV-om. Kako sve to izgleda, pogledajte u snimku:

najskuplja zgrada u Srbiji Instagram/mr.lukastokic

BONUS VIDEO:

"STANOVI SU POSKUPELI JOŠ PRE NALETA RUSA" Stručnjak objašnjava: Zbog čega nagli pad cena NE IDE U NAŠU KORIST?  Kurir televizija

(MONDO)