Taman kada smo mislili da smo sve doživeli i da ništa više ne može da nas iznenadi, stiže novi bizarni trend. Reč je o "slatkim cipelama" koje ne kreira modni dizajner. Izgleda da je američki poslastičar "prešao igricu" u ideji i da može da stane rame uz rame sa svetski poznatim brendovima. Ipak, inovacija ne mora svima da se svidi. Suprotan efekat je i te kako moguć.

Reč je o Krisu Kempbelu, američkom poslastičaru koji je dizajnirao cipele od sladoleda i keksa. Osmislio je brend "Shoe Bakery" i došao na ideju da, pored kolača i sladoleda, izradi i obuću. Slatku! "To je inspiracija za 'Shoe Bakery', slatke poslastice za vaša stopala. Podižemo uživanje i dekadenciju na potpuno nov nivo, stvarajući jedinstvene, ručno izrađene cipele koje će zasigurno istaknuti vašu slatku stranu", naveo je Kris.

Cipele od keksa i sladoleda imaju visoku štiklu, a moguće je jesti ih i - nositi. Njihov autor je rekao da je sa ovim cipelama želeo da život učini slađim. "Mislim da svaka žena zaslužuje da se oseća posebnom, a ne da ima iste cipele kao neko drugi", rekao je Kris.

On oiginalne cipele pravi zajedno sa svojom suprugom. Izrađuje ih od sladoleda, krofni, kiflica i biskvita. Naravno, obuća je izazvala mnogo komentara, naročito jer mnogi nisu verovali da zaista može da se nosi. Na Krisovom Instagram profilu mogu da se pronađu mnogobrojne fotke i snimci ove obuće i istina - na prvu zaista izgledaju kao da je reč samo o torti.

BONUS VIDEO:

TikTok/indiaamoon Kako nositi "ružne" sandale

(MONDO)