Naša manekenka sve više omiljena kako među mlađom poplacijom, tako i onom nešto starijom, Svetlana Bjelan (24), nedavno se udala za košarkaša Aleksu Radanova (25).

Venčanje je bilo prilično intimno u užem krugu bliskih ljudi, ali i veoma otmeno kao u nekom romantičnom filmu. Inače, Svetlana poznatija pod nadimokom Sveta, poslednjih godina pobrala je brojne simpatije kako korisnika društvenih mreža, tako i poznatih modnih i kozmetičkih brendova čije je postala zaštitno lice.

Njene fotografije su realistične, neke pomalo i minimalističke, prirodne i bez filtera što je mnogima zapalo za oko. Mladu manekenku krasi jednostavan i autentičan stil, a redovno je u koraku sa trendovima.

Venčanje Svetlane Bjelan (3).png
Instagram/screenshot/svetlanabjelan 

Toga se držala i kada je reč o njenoj venčanici. Na najsvečanijem danu zasijala je u dugačkoj satenskoj venčanici dizajnerke Marije Tarlać. Naša nekadašnja popularna manekenka, udata takođe za košarkaša, vinula se u dizajnerke vode, a njene modele često nosi i obožava Jelena Đoković, kao i ostale poznate dame.

Venčanica je bila između bele i šampanj boje. Napred je savršeno pratila liniju tela, a kada se Svetlana okrenula nastala je prava magija. Gola i otvorena leđa nisu izgledala nimalo vulgarno, dok su duboki izrez i drapirani detalji pozadi začinili čitavu haljinu koja se spuštala do poda.

Venčanje Svetlane Bjelan (1).png
Instagram/screenshot/svetlanabjelan 

Za kraj, zlatna ogrlica, jednostavna i prirodna šminka, kao i široki osmeh su dali pečat na celokupni izgled. Sveta je kratki bob stilizovala u blage talase, dok je na glavi imala sivi urkasni šešir sa mrežicom preko lica. Primer čiste elegancije!

Pogledajte u galeriji kako je Svetlana Bjelan izgledala:

Instagram/screenshot/svetlanabjelan Venčanje Svetlane Bjelan

 BONUS VIDEO:

"SPREMNA SAM, ŠTA JE TU JE!" Reči Džejeve naslednice pred venčanje: Upoznali se u kafani, A OVO JE PRVA PESMA NA SVADBI  Kurir televizija

 (MONDO)