Francuski modni brend "Balmen" (Balmain) suočava se sa katastrofom pred veliku godišnju reviju, jer je ukradeno više od 50 komada koji je trebalo da budu premijerno prikazani na pisti.

Kreativni direktor brenda "Balmen", Olivije Rusten, oglasio se na Instagramu i objavio da je kombi koji je nosio pedesetak komada iz nove kolekcije napadnut i opljačkan.

Kombi u kom se nalazilo oko 50 novih komada napadnut je između aerodroma u Parizu i prostorija brenda, objasnio je on. Vozač nije povređen, ali je garderoba nestala.

balmen
Balmain 

"Napravićemo mi sve iznova, ali je ovo zaista nepoštovanje", napisao je Olivije na Instagramu.

Brend "Balmen" održaće svoju reviju po planu, 27. septembra u okviru Nedelje mode u Parizu. Tada će predstaviti kolekciju za proleće/leto 2024. godine. Istraga pljačke je u toku.

Olivije Rusten je, inače, pre dve godine objavio fotografije jezivih povreda koje je zadobio u požaru u svom domu, kada mu je eksplodirao kamin. Pogledajte!

YouTube/screenshot/UniFrance, YouTube/TheNewYorkTimes Olivije Rusten

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Haljina Sofije Riči Tiktok/sofiarichiegrainge

(MONDO)