U želji da pokažu parče raja u kojem svakodnevno sami uživaju vlasnici ovog imanja otvorili su vrata istog za sve ljude koji vole prirodu, prefinjene ukuse i vole da osete pozitivnu energiju koju im pruža sam ambijent kao i predivno ososblje.

Dugo grade koncept u kojem je najbitnije da gostima približe reku u svakom godišnjem dobu, kulturu uživanja u prirodi kao i vrednovanje njenih blagodati.

Duga je tradicija ovog imanja. Već 150 godina je u vlasništvu njihove porodice, a poslednjih 60 godina gradila se istorija u uskim krugovima velikana ovog grada, baš ovo mesto na Jocinoj Adi bilo je sinonim za dobro druženje, muziku, ljubav i sve ono što prati jedan kvalitetan društveni život. Jovana Kovačević koja stoji iza ideje sa svojom najužom porodicom imala je zadatak da svojom inspiracijom i realizacijom nastavi da čuva tradiciju i lepotu samog imanja.

Promo PROMO

Za tri godine postojanja proširili su svoj ambijent kako bi mogli da prime svoje goste i u jesenjem i zimskom periodu. Sami kažu da su to čarobni dani, kada utihnu ulice tada reka stvara magiju. Pored ugostiteljskog dela imaju svoju proizvodnju vrhunskog Džina Dživdžan koji se proizvodi u samom lokalu u njihovoj destileriji “Belgrade Gin Distillery” , koji se već na početku može pohvaliti prestižnim nagradama za koje su svakako zaslužni master destiler Marko Cincarević kao i Pavle Nikolić koji je zaslužan za organizaciju poslovanja.

Posetite svakako ovaj predivan ambijent u kom ćete sigurno osetiti porodičnu atmosferu i toplinu.

Od 1. Oktobra uživaćete u predivnim specijaltetima koji oživljavaju tradiciju Vojvođanske kuhinje usko vezane za domaće namirnice iz Srema. Samo za vas naširoko poznati Šef kuhinje Jovica Jovičić pažljivim odabirom namirnica i jela sigurno će napraviti nešto posebno na vašem tanjiru.