Nikol Šercinger važi za jednu od najlepših žena sveta. Mnogi kažu da je vreme za nju stalo. Ima 44 godina, a nije se puno promenila otkako se 2005. pojavila na javnoj sceni kao članica grupe "Pussycat Dolls". Čini se da se Nikol uveliko priprema za doček Nove godine, makar ako je suditi po novom izgledu.

Nikol je odlučila da potpuno promeni imidž. Atraktivna pevačica, koja je poznata po crnoj dugoj kosi, objavila je niz fotoggrafija na Instagramu. Sada je plavuša! Pozirala je sa dugom, plavom kosom, ali ako je suditi po komentarima pratilaca, promena ih nije posebno oduševila. Mnogi su je uporedili sa sestrama Kardašijan.

"Danas svi izgledaju kao Kardašijanke", "Na trenutak sam pomislio da je ovo Kloi Kardašijan", "Previše ličiš na Kim Kardašijan. Molim te, vrati se u svoju boju", "Iskreno, ne stoji ti", "Lepša si kao crnka", "Otkud ti da budeš plava?", poručili su fanovi zgodnoj pevačici.

Podsetimo, Nikol svakodnevno dobija pitanja na račun svog izgleda. Ona u svom domu poseduje malu teretanu, a osim vežbi sa opterećenjem, Nikol najviše voli da radi čučnjeve koji su najbolji za oblikovanje gluteusa. Za vreme napornog treninga ne nosi ni gram šminke i ne libi se da objavljuje fotke i snimke u prirodnom izdanju. Pogledajte kako Nikol sada izgleda:

Instagram/nicolescherzinger Nikol Šercinger

...a evo kako je izgledala:

Instagram/nicolescherzinger Nikol Šercinger

Da li vam se dopada promena?

BONUS VIDEO:

Nikol Šercinger Tiktok/nicolescherzinger

(MONDO/T.V.)