Dodela nagrada "Zlatni Globus" u Los Anđelesu uveličana je prisustvom mnogobrojnih poznatih ličnosti. Modna izdanja su ponovo privukla veliku pažnju, a ništa nije moglo da prođe bez Margo Robi. Barbi manija je tokom cele prethodne godine vladala u čitavom svetu, pa je glumica koja je nekoliko puta proglašena za najzgodniju, opravdano bila u fokusu.

margo robi
Profimedia/Billy Bennight / ADMedia / Profi/Billy Bennight/AdMedia 

Film "Barbi" osvojio je prvu nagradu za zaradu ostvarenu na blagajnama, nakon što je zaradio 1,4 milijarde dolara u bioskopima širom sveta. Svi dobro pamtimo modna izdanja kojima je Margo Robi na svetskoj turneji i promociji filma opčinila čitav svet. Mnogi su govorili da je imala najbolje osmišljenu marketinšku kampanju, a tako je bilo i ovoga puta, na crvenom tepihu.

margo robi
Profimedia/Billy Bennight / ADMedia / Profi/Billy Bennight/AdMedia 

Zahvaljujući modnom dizajneru Đorđu Armaniju, Margo je blistala u ružičastoj haljini sa sitnim šljokicama i V izrezom, dok je ruke obavila tilom u istoj boji, a reč je o aksesoaru iz Armanijeve kolekcije za jesen 2022. Margo je imala minimalno šminke, opušteno stilizovanu kosu i diskretan nakit kojim je celu kombinaciju učinila još elegantnijom.

margo robi
Profimedia/Billy Bennight / ADMedia / Profi/Billy Bennight/AdMedia 

Ovo izdanje postalo je glavna tema društvenih mreža. "Najlepša žena", "Tako se to radi, u Barbi maniru na Zlatnom globusu", "Prelepa je", "Samo Margo može da obuče ružičasto i da bude prelepa", "Žena koja sve zna da se iznese", pisali su mnogi. U galeriji pogledajte i kako je Margo izgledala dok je promovisala film "Barbi":

Profimedia Margo Robi

BONUS VIDEO:

SALMA HAJEK U NIKAD DUBLJEM DEKOLTEU! Zlatni globus pucao od glamura, a ova MEGA ZVEZDA i posle porođaja izgleda BRUTALNO! Kurir televizi

(MONDO/T.V.)