Plastični hirurg koji se na TikTok-u predstavlja kao doktor Kim objavio je snimke koji prikazuju transformacije žena i izazvao žestoke reakcije. Dr Kim može da se pohvali milionskim pregledima, ali sada je dobio nadimak "doktor Frankenštajn". U snimcima pokazuje kako su žene izgledale pre, a kako izgledaju nedelju dana posle plastične operacije.

Kada su korisnici mreža videli razliku u izgledu, mnogi su rad doktora Kima doveli u pitanje. Pisali su da su "promene strašne", a potom su pokušavali da otkriju njegov identitet. "Doktore Kim, ako je ovo stvarno, zaje**li ste", napisao je jedan korisnik. Koliko se o njegovom radu bruji, dokazuje i tema koja se povela na Reditu.

"Stvorio je čudovišta", "On je doktor Frankenštajn", "Katastrofa", "Ovo su skroz druge žene", "Nikada ne bih došla kod vas", pisali su mnogi. D Danijel Baret, plastični hirurg sa Beverli Hilsa rekao je za Daily Mail: "Svako izgleda čudno sedam do devet dana nakon operacije lica, pogotovo ako želite da pokažete bilo kakve rezultate".

"Ne znamo kako će ti ljudi kasnije izgledati. Ipak, voleo bih da znam koje tehnike koristi doktor da bi postigao ovakve rezultate. Ovo je drastična promena i važno je znati šta se događa dugoročno. Trebalo bi da pokaže rezultate nakon nekoliko meseci", rekao je dotkor. Pogledajte transformacije žena:

BONUS VIDEO:

Zahtevi plastične operacije  instagram/adaktar_official

(MONDO/T.V.)