Glumica Ema Stoun osvojila je Oskara za glavnu ulogu u filmu "Poor things", ali svi pričaju o njenoj modnoj katastrofi!

Emi Stoun je pukla haljina u trenutku kada je proglašena dobitnicom Oskara, zbog čega se i rasplakala i dobacivala svom timu.

Koju haljinu je Ema Stoun odabrala za dodelu Oskara? U pitanju je haljina brenda "Luj Viton" (Louis Vuitton), pravljena posebno za glumicu.

ema stoun u luj viton haljini na dodeli oskara
Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia 

Haljina je svetle mint boje, pravljena od žakara, sa korsetom, peplumom i dugoačkom suknjom. Emina stilistkinja Petra Fleneri dopunila ju je ogrlicom sa žutim dijamantom od 30 karata, koju takođe potpisuje kuća "Luj Viton".

ema stoun plače na dodeli oskara
Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia 

Šta je pošlo po zlu? Ema je sedela u publici, ali se onda uhvatila za leđa, i na slikama se vidi da je haljini "otišao" rajsferšlus koji se nalazi na leđima.

Pogledajte trenutak kad je shvatila da je haljina pukla, a pročitajte i ceo spisak dobitnika Oskara!

YouTube/Oscars Emi Stoun pukla haljina na dodeli Oskara

Ema je ipak održala govor u suzama!

YouTube/Oscars Ema Stoun plače na dodeli Oskara

Pogledajte i pet najlepših haljina na dodeli Oskara...

Frederic J. Brown / AFP / Profimedia, Chelsea Lauren/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 5 najlepših haljina Oskar

...kao i modnu "propast" Arijane Grande.

George Pimentel / Shutterstock Editorial / Profimedia, ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Arijana Grande na dodeli Oskara

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

OPENHAJMER JE PROUČAVAO UTICAJ BOGINJE ŠIVE! Mlakar: Atomsku bombu napravili su fizičari jevrejskog porekla, A STALJIN JE ZNAO SVE Kurir televizia

(MONDO/B.Z.J.)