Minki Mina ima 23 godine, iz Asutralije je, a danas radi kao finansijska domina. Ona dobija novac od klijenata koji osećaju zadovoljstvo kada ih neko finansijski iskorišćava. Mnogi od njih vole da Mina preuzme potpunu kontrolu nad njihovim finansijama, pa joj omogućavaju pristup bankovnim računima. Mina je stekla popularnost zahvaljujući provokativnim fotografijama i brzoj zaradi, ali donedavno je bila studentkinja.

Sve se promenilo kada je jedno veče odlučila da zaradi novac tako što će biti devojka koja se pojavljuje u ringu na boks meču. Tada je upoznala muškarca koji joj je dao 2.300 evra i rekao joj da za taj novac uradi pedikir. Bila je iznenađena jer je znala da je to ogromna suma novca za jedan običan pedikir. Pretpostavljala je i da će dobiti zahtev od njega. Muškarac joj je tražio da mu zauzvrat pošalje isečene nokte.

Instagram/minki_minna_ Miki Mina

Mina je to uradila, a od tada sarađuje sa muškarcima koji su potpuno saglasni da iz njihovih novčanika uzima koliko god novca želi. Danas prodaje sadržaj za odrasle i otkriva da joj se muškarci na Instagramu i TikTok-u "sami nude da je finansiraju". Kada dobije takvu ponudu, uvek ima jedno pitanje za njih.

"Uvek se uverim da li imaju novca. Pitam ih koliko plaćaju stanarinu, da li imaju kredite, dugove. Pazim na to koliko imaju jer nikada ne bih volela da nekoga ostavim bez dinara", rekla je Mina i prisetila se muškarca koji joj je rekao da će joj dati 650 evra ako na kosu stavi čokoladni preliv.

BONUS VIDEO:

NJENA LEPOTA KRASILA JE NASLOVNICE 80-IH! Svi su uzdisali za njom posle PLAVE LAGUNE, a sad NEPREPOZNATLJIVA u kućnom izdanju #instagram/brookeshields

(MONDO/T.V.)