Sastojci:
500 grama njoka
250 grama očišćenog spanaća
150 mililitara neutralne pavlake
75 grama parmezana
Jedan praziluk
Dva čena belog luka
Maslinovo ulje
Muskatni oraščić
So, biber
Priprema:
Zagrejte maslinovo ulje u posudi i propržite iseckan praziluk sa belim lukom. Dodajte spanać, i dinstajte dok ne omekša. Ovu mešavinu usitnite u blenderu, dodajte pavlaku, so, biber i malo muskatnog oraščića. Vratite posudu na vatru, umešajte dve trećine parmezana, i lagano zagrejte.
Skuvajte njoke prema uputstvu, ocedite ih i pomešajte sa sosom. Prebacite u vatrostalnu posudu, pospite ostatkom parmezana i zapecite u rerni.
(MONDO)
500 grama njoka
250 grama očišćenog spanaća
150 mililitara neutralne pavlake
75 grama parmezana
Jedan praziluk
Dva čena belog luka
Maslinovo ulje
Muskatni oraščić
So, biber
Priprema:
Zagrejte maslinovo ulje u posudi i propržite iseckan praziluk sa belim lukom. Dodajte spanać, i dinstajte dok ne omekša. Ovu mešavinu usitnite u blenderu, dodajte pavlaku, so, biber i malo muskatnog oraščića. Vratite posudu na vatru, umešajte dve trećine parmezana, i lagano zagrejte.
Skuvajte njoke prema uputstvu, ocedite ih i pomešajte sa sosom. Prebacite u vatrostalnu posudu, pospite ostatkom parmezana i zapecite u rerni.
(MONDO)
Zvezdu spustili dva mesta na tabeli Evrolige: Evo u čemu je stvar, Partizan se podigao!
Zvezda može do Top4, a kakve su šanse Partizana: Softver izračunao sve o srpskim klubovima u plej-ofu Evrolige!
Ispaljeni američki projektili na Rusiju: Preti velika eskalacija sukoba, Putin zapretio da će gađati Orešnikom
Kad ne smišlja Zvezdine pobede, onda je u Hramu Svetog Save: Sferopulos za MONDO o srpskoj kulturi, istoriji i Beogradu
Sutra Dan žalosti u Srbiji zbog masakra na Cetinju: Doneta odluka na sednici Vlade