U poslednje vreme, turistički vodiči i magazini za putovanja obavezno uvrštavaju radnje Dominika Persona u Brižu i Antverpenu kao mesta koja vredi posetiti. Podjednako su mu uspešne i radnja u Antverpenu, u palati u kojoj je boravio i Napoleon Bonaparta, kao i u Brižu, mestu sa oko 20.000 stanovnika i 52 radnje za prodaju čokolade.
Ovaj šokolatijer, kako je sam sebe nazvao, proslavio se izumom za članove benda Rolling Stones. Slutio je da se Mik Džeger i kompanija neće oduševiti tu i tamo ponekom štanglom, pa im je za žurku u Briselu napravio čokoladni prašak za ušmrkivanje. Stonsi su se ludo provodili uz puder od kakaa, đumbira i nane koji se uz pomoć dve kašičice katapultira u nozdrve, tvrde strani mediji.
Ono što je počelo kao šala za rokere u gostima postalo je jedan od najvažnijih Personovih proizvoda. Kupci čekaju u redovima da nabave spravicu i prah iz njegove radionice. Prema njegovim rečima, ovo je sjajna stvar za sladokusce na dijeti. Mozak prima informacije o čokoladi pa je čovek zadovoljan i srećan, ali u njegov organizam ne ulazi nijedna kalorija.
Bivši kuvar izgleda da ne može da radi samo sa šećerom i kakaom i ne odriče se namirnica iz stare profesije. Čokolade utapa u sake, uvija ih u duvan i kobasicu, puni piletinom i proprženim crnim lukom. Jedan od poslednjih šokova je ruž od čokolade. Teško da će biti dugotrajan.
(MONDO)
Ovaj šokolatijer, kako je sam sebe nazvao, proslavio se izumom za članove benda Rolling Stones. Slutio je da se Mik Džeger i kompanija neće oduševiti tu i tamo ponekom štanglom, pa im je za žurku u Briselu napravio čokoladni prašak za ušmrkivanje. Stonsi su se ludo provodili uz puder od kakaa, đumbira i nane koji se uz pomoć dve kašičice katapultira u nozdrve, tvrde strani mediji.
Ono što je počelo kao šala za rokere u gostima postalo je jedan od najvažnijih Personovih proizvoda. Kupci čekaju u redovima da nabave spravicu i prah iz njegove radionice. Prema njegovim rečima, ovo je sjajna stvar za sladokusce na dijeti. Mozak prima informacije o čokoladi pa je čovek zadovoljan i srećan, ali u njegov organizam ne ulazi nijedna kalorija.
Bivši kuvar izgleda da ne može da radi samo sa šećerom i kakaom i ne odriče se namirnica iz stare profesije. Čokolade utapa u sake, uvija ih u duvan i kobasicu, puni piletinom i proprženim crnim lukom. Jedan od poslednjih šokova je ruž od čokolade. Teško da će biti dugotrajan.
(MONDO)
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Srbija i Aleksa pregazili Dansku u Beogradu: Sad smo na Evropskom prvenstvu!
Kakav debakl Hrvatske u košarci, i to od Bosne! Odlazak na Eurobasket će biti nemoguća misija
Mislite da će biti lako? Neće! Savo Milošević zna da će se Partizan mučiti do kraja godine