U Srbiji se od 16. do 19. maja prvi put organizuje "Večera na nebu" na kojoj će 22 osobe imati priliku da za stolom neobične konstrukcije, na visini od 50 metara probaju gastronomske specijalitete šefa kuhinje hotela "Square Nine" Gorana Kovačića.

Ako vam sve to zvuči zanimljivo, ako želita da zadovoljite svoj apetit za adrenalinom, prijavite se za učešće na pultu u tržnom centru "Delta siti" u Beogradu, koji organizatoru tog nesvakidašnjeg događaja.

Cene "Večere na nebu", koja je već obišla mnoge svetske metropole, kreće se od 100 evra po osobi za branč, do večere za koju je potrebno izdvojiti 220 evra. Ručak košta 170 evra po osobi, a šampanjac i koktel po 70 evra.

"Neobična konstrukcija sa luksuznim stolom za 22 osobe nalazi se na 50 metara visine i na potpuno bezbedan način nudi nezaboravno iskustvo, obrok među oblacima. Uz prekrasan pogled na panoramu grada i uživanje u specijalitetima vrhunskog kuvara ovo će definitivno biti dešavanje koje se dugo pamti" kaže Milena Maksić marketing menadžerka "Delta sitija", tržnog centra ispred kojeg će večera u oblacima biti organizovana.



Ostavite realnost pod nogama i počastite se kao nikad do sada jer je "Vecera na nebu", koja spaja ekskluzivnost i avanturu, uvrštena među top 10 najneobičnijih događaja na svetu!

To je idealna prilika da fascinirate poslovne partnere, uživate sa priajteljima i porodicom, ili da na 50 metara izned zemlje zakažete prvi randevu.

I ne bojte se - sve je bezbedno. Koncept je dizajniran prema nemačkoj normi DIN 4112, koja predstavlja najviše svetske standarde bezbednosti, a izrađen je u Belgiji pod kontrolom Rheinland TUV.

U ostalom, "Večera na nebu" je do sada obišla više od 30 zemalja i dobila zvanično ovlašćenje u SAD, Australiji, Južnoj Africi i Evropi.

(MONDO)