"Jednostavnost je ključ. Predstavio sam recept koji je jeftin ali ukusan. Drugi su se nadmetali sa skupim receptima baziranim na ribi, ali imajući u vidu ekonomsku situaciju u Italiji meni se nije učinilo da bi bilo u redu da predstavim neko ekstravagantno jelo", kaže pobednik Đorđo Nava
Ovo nije prva nagrada koju je on osvojio. Za svoj rad u restoranima Kejptauna dobio je nekoliko vodećih kulinarskih nagrada.
Na takmičenju u Parmi žiri je oduševio jednostavnom pastom sa brokolijem i cvetovima origana.
Takmičenje u pravljenju paste, koje drugu godinu za redom organizuje Barila akademija, trajalo je dva dana, a učestvovalo je 24 kuvara iz celog sveta. Oni su imali zadatak da za 40 minuta završe pripremanje jela u prvoj rundi, odnosno pola sata u finalu.
Prošle godine je pobedio japanski juvar Joši Jamada.
(MONDO)
Ovo nije prva nagrada koju je on osvojio. Za svoj rad u restoranima Kejptauna dobio je nekoliko vodećih kulinarskih nagrada.
Na takmičenju u Parmi žiri je oduševio jednostavnom pastom sa brokolijem i cvetovima origana.
Takmičenje u pravljenju paste, koje drugu godinu za redom organizuje Barila akademija, trajalo je dva dana, a učestvovalo je 24 kuvara iz celog sveta. Oni su imali zadatak da za 40 minuta završe pripremanje jela u prvoj rundi, odnosno pola sata u finalu.
Prošle godine je pobedio japanski juvar Joši Jamada.
(MONDO)
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Obradović izašao pred Grobare, pa čuo šta mu skandiraju: Podigao prst i tražio samo jedno, pogledajte