Rasprava o minđušama započela je na Facebooku nakon što je jedan korisnik postavio fotografiju, uz obrazloženje da se plastični deo skida sa šrafa za minđuše pre nego što se stavi na uši.

Odmah zatim je Džozef Ajub napisao: "Nakon 19 godina života, saznajem da bi trebalo skinuti plastiku". Njegov post "lajkovalo" je više od 71.000 ljudi, a oko 10.000 korisnika nastavilo je diskusiju, uključujući i veliki broj onih koji insistiraju da se plastika ne skida, već da ona štiti uši.

Mnogi su bili iznenađeni zbog ove prilično nebitne, ali interesantne dileme, a jedna dama kaže da sa tim "plastičnim stvarčicama na ušim" hoda okolo godinama.

Jedan od duhovitih komentara bio je: "Ceo moj život je šala".

Rasprava je uzela maha na društvenim mrežama, pa je čak i radnica iz jedne prodavnice nakita rekla da je potpuno zbunjena: "Radim u prodavnici nakita tri godine i mislim da će mi mozak sada eksplodirati."

Mnogi tvrde da plastiku ne treba skidati, pa je tako jedno od obrazloženja: "Plastika pomaže da minđuše ostanu na mesto, naročito je korisna kod onih visećih, teških minđuša," a njeno objašnjenje ima više od 3.000 "lajkova."

Šta vi kažete?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.