Anketu je među 1.000 ljudi sproveo brend za izbeljivanje zuba LusterPremiumWhite, a najlepši osmeh prema njihovom mišljenju ima bivša manekenka Kristi Brinkli (61). Džulija Roberts (48) možda ima najširi osmeh Holivuda, ali na ovoj listi, ona se našla na drugom mestu. Za njom slede Dženifer Aniston (46), Sandra Bulok (51) I Keri Andervud (32), koje dele četvrto mesto.

Sofija Vergara, Gabrijel Junion, Kejt Hadson, Dženifer Garner i Hale Beri, takođe su na listi najlepših osmeha među poznatim damama.

Kada je reč o muškarcima, najlepši osmeh ima šezdesetogodišnji Denzel Vošington, a za njim slede Bredli Kuper, Bred Pit, Džordž Kluni, Vil Smit, Mario Lopez, Dvejn Džonson, Metju Mekohani, Ešton Kučer i Džoni Dep.

Međutim, na listi najseksi osmeha, što se nekako nametnulo kao posebna kategorija (?!), pobednica je Anđelina Džoli, koja je za sobom "ostavila" Sofiju Vergaru, Hale Beri i Bijonse, Dženifer Aniston, Dženifer Lopez, Džuliju Roberts, Kristi Brinkli, Keri Andervud i Ketrin Zitu Džons.

U ovoj kategoriji, među muškarcima je "titulu" najseksi osmeha dobio Bred Pit, a za njim slede Denzel Vošington, Džordž Kluni, Bredli Kuper, Čening Tejtum, Dvejn Džonson, Džoni Dep, Vil Smit, Metju Mekohani i Mario Lopez.

Osmeh Džulije Roberts svakako nije ostao neprimećen - njen osmeh su proglasili jedinstvenim, što svakako i jeste!

Inače, ovo istraživanje je pokazalo da je osmeh treća stvar po redu koju primećujemo kod osoba suprotnog pola - posle očiju i lica.

Žuti zubi itekako mogu da pokvare osmeh, kao i zubi prekriveni zlatnim ili srebrnim navlakama, saglasni su učesnici ankete, koji dodaju da osmeh pokazuje samopouzdanje, odaje raspoloženje, ali i ličnu higijenu.

Ko po vašem mišljenju ima najlepši osmeh?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.