Avokado je bogat vitaminima C, B i E, sadrži i kalcijum, kalijum, bakar, magnezijum, protein...Prija ljudima koji imaju visok pritisak i generalno štiti od raznih bolesti.
Možete da ga stavljate i u salate, smutije, sendviče...Skoro pa savršena voćka. Skoro...
Nakon što ga otvorite, pola sata nakon, primetićete da je dobio braon tačkice. Pojedite ga što pre, a ako želite da mu "produžite život", iskoristite ove savete.
Crveni luk- iz polovine avokada, koju nećete pojesti, nemojte vaditi košticu. Stavite je u posudu koja može da se zatvori, i u kojoj se nalazi crveni luk. Staviti u frižider.
Limun- stavite nekoliko kapi limuna preko
Maslinovo ulje- tu polovinu koju čuvate za kasnije, namažite maslinovim uljem. Ono će neko vreme zaštiti avokado od tamnjenja.
"Šta kada Pešić ode, a povuku se Jokić, Bogdanović i Micić?": Nebojša Čović se plaši da uskoro neće biti dobro
Srbija više nema majstora kakav je bio Zvezdin Cune! Tragedija zauvek zaustavila novog Genija, svaki Božić zato boli
NOVO NA MONDO PORTALU: Probaj MONDO sudoku, svaki dan u 19h nova igra!
Prepoznajete li našu pevačicu sa slike? O njenoj emotivnoj objavi na Božić dugo će se pričati, rasplakala mnoge
Partizan doveo Blagojevića da napravi "čistku" u ekipi: Skupi su, ne donose mnogo i odmah mogu da odu!