Avokado je bogat vitaminima C, B i E, sadrži i kalcijum, kalijum, bakar, magnezijum, protein...Prija ljudima koji imaju visok pritisak i generalno štiti od raznih bolesti.
Možete da ga stavljate i u salate, smutije, sendviče...Skoro pa savršena voćka. Skoro...
Nakon što ga otvorite, pola sata nakon, primetićete da je dobio braon tačkice. Pojedite ga što pre, a ako želite da mu "produžite život", iskoristite ove savete.
Crveni luk- iz polovine avokada, koju nećete pojesti, nemojte vaditi košticu. Stavite je u posudu koja može da se zatvori, i u kojoj se nalazi crveni luk. Staviti u frižider.
Limun- stavite nekoliko kapi limuna preko
Maslinovo ulje- tu polovinu koju čuvate za kasnije, namažite maslinovim uljem. Ono će neko vreme zaštiti avokado od tamnjenja.
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Obradović izašao pred Grobare, pa čuo šta mu skandiraju: Podigao prst i tražio samo jedno, pogledajte